Bine ati venit pe site-ul de cursuri 2015-2016!

Acest portal reprezintă o bază de cunoștințe cuprinzând cursuri, resurse suplimentare, teme, evenimente și informații legate de situația școlară.

Vă dorim mult succes în noul an universitar!


Pentru orice probleme, accesați site-ul de suport apăsând pe butonul alăturat.

12.oct.15 -  Puteti descarca in mod gratuit produse Microsoft (exceptand suita Office) accesand site-ul http://msdnaa.acs.pub.ro. Folositi aceleasi credentiale ca la site-ul de cursuri/email.

12.oct.15 -  Putetidescarca in mod gratuit suita Microsoft Office accesand adresa http://portal.office.com si folosind ca date de autentificare adresa de e-mail din partea UPB si parola asociata acestuia

11.oct.15 -  Au fost create e-mail-urile oficiale pentru studenti din partea UPB. E-mail-ul este de forma user_curs@stud.acs.upb.ro si poate fi accesat de la adresa http://outlook.com/upb.ro. Pentru a se activa, trebuie sa schimbati cel putin o data parola folosind platforma de cursuri (http://cs.curs.pub.ro). Activarea se va realiza in aproximativ 3 ore. E-mail-ul se acceseaza cu aceeasi parola cu cea a site-ului de cursuri.

1.oct.15 -  Pentru a afla user-ul de acces la aceasta platforma accesati pagina "Acces site cursuri" de pe platforma http://studenti.pub.ro. Parola initiala pentru anul 1 este student + ultimele 6 cifre din CNP sau pasaport. Va rugam schimbati parola dupa prima autentificare.


    Skip courses